Συνταγές

Ρύζι Μπουχάρα

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για το ρύζι Μπουχάρα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Ο Αγγελιαφόρος του Αλλάχ (α.σ.) είπε: «Αν οι άνθρωποι γνώριζαν τις αρετές του Ραμαζάνι, θα ήθελαν ολόκληρο το έτος να είναι Ραμαζάνι.

Γεια σας αγαπητοί μου, για όσους ρωτούν τι να κάνουν για ιφτάρ σήμερα, σας αγαπώ αυτό το γεύμα, μείνετε με αγάπη????????

Ας βράσουμε το κρέας μας. 🍰 Ξεχωρίζουμε το νερό από το βρασμένο κρέας και προσθέτουμε λάδι στο κρέας και το τσιγαρίζουμε. 🍑 Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το καρότο, προσθέτουμε το πλυμένο ρύζι και το τσιγαρίζουμε. 🧅 Προσθέτουμε το ζωμό, το πόσιμο νερό, τα μπαχαρικά και τον βρασμένο αρακά και αφήνουμε να ψηθεί. 🥗 Όταν το ρύζι πάρει το νερό του, σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει. 🍝 Σοτάρουμε σε λίγο λάδι το κουκουνάρι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. 🍔 Προσθέτουμε το μισό στο ρύζι και κρατάμε το μισό για πάνω. 🍪 Ας βάλουμε πρώτα το κρέας σε κατάλληλο δοχείο. 🍦 Στη συνέχεια, γεμίζουμε το βρασμένο ρύζι πιέζοντάς το ελαφρά και το αναποδογυρίζουμε σε ένα επίπεδο δίσκο σερβιρίσματος. 🥛 Ας το πασπαλίσουμε με φιστίκια. 🍦 Καλή όρεξη αγαπημένοι μου????????

Συνταγή ρυζιού Μπουχάρα με φωτογραφία

Ρύζι Μπουχάρα
Ρύζι Μπουχάρα
Ρύζι Μπουχάρα
Ρύζι Μπουχάρα
Ρύζι Μπουχάρα
Ρύζι Μπουχάρα
Ρύζι Μπουχάρα
Ρύζι Μπουχάρα
Ρύζι Μπουχάρα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button