Συνταγές

Γεμιστά Λουλούδια

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για γεμιστά λουλούδια;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας, νομίζω ότι ήταν η τελευταία λουλουδένια γέμιση του 2017. 🥤Αν και η σεζόν περνάει, ας μείνει εδώ για την επόμενη σεζόν. 🌽 🙂

Όλα τα υλικά για τη γέμιση πλένονται. 🥔 Τα πράσινα φύλλα έξω από τα άνθη καθαρίζονται και πλένονται. 🍯 Οι καθαρισμένες ντομάτες, τα κρεμμύδια, ο δυόσμος και ο μαϊντανός κόβονται επίσης σε μικρά κομμάτια και τοποθετούνται σε ένα γυάλινο μπολ. 🥩 Η γεμιστή γέμιση, που παρασκευάζεται ενώνοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνεται για 15 λεπτά.

Γεμίστε τα λουλούδια με τη βοήθεια ενός κουταλιού. 🍭 Εάν χρησιμοποιηθεί πολύ γέμιση ή το υλικό πιεστεί μέσα στο λουλούδι, μπορεί να διαλυθεί ενώ το φαγητό μαγειρεύεται. 🥮 Κάθε γεμάτο λουλούδι καλύπτεται και τοποθετείται στη γλάστρα. 🥖 Εάν θέλετε, τα κολοκυθάκια μπορούν να τεμαχιστούν και να τοποθετηθούν στο πάνω μέρος.

Προστίθεται νερό στο πιάτο, το οποίο ψήνεται για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά με τον χυμό από τις ντομάτες και τα λεμόνια που χρησιμοποιήθηκαν, ελεγχόμενα. 🍜 Αν προστεθεί πολύ νερό, τα άνθη θα γίνουν ζύμη. 🍺 Αφού αρχίσει να βράζει, μπορεί να τοποθετηθεί μια πορσελάνινη πιατέλα για κέικ στο πάνω μέρος της κατσαρόλας, η οποία κρατά τη γέμιση σφιχτή και δεν της ξεκολλάει. Μπορείτε να αφαιρέσετε το πιάτο κοντά στο μαγείρεμα. Το γεύμα σας, το οποίο μαγειρεύεται συνεχώς για μια ώρα σε χαμηλή φωτιά, θα είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Είναι χρήσιμο να προσδιορίσετε το χρόνο μαγειρέματος και το αλάτι. Καλή όρεξη.

Συνταγή γεμιστά λουλούδια με φωτογραφία

Γεμιστά Λουλούδια
Γεμιστά Λουλούδια
Γεμιστά Λουλούδια
Γεμιστά Λουλούδια
Γεμιστά Λουλούδια
Γεμιστά Λουλούδια
Γεμιστά Λουλούδια

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button